Redd Barna logo
logo vidunderpost

Vidunderpost er et nytt donasjonsprodukt fra Redd Barna.

Redd Barna er en frivillig, medlemsstyrt rettighetsorganisasjon som er partipolitisk og religiøst nøytral. Vi er uredd og tydelig forkjemper for barns rettigheter lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

100% av inntektene går til Redd Barnas arbeid for de mest sårbare barna i Norge og resten av verden.

Gjennom ditt Vidunderpost-bidrag er du en viktig del av livet til mange barn. Du er med på å sikre de mest utsatte barna skolegang, mat, rent vann, helsehjelp, lek og fritidsaktiviteter i trygge omgivelser. Du bidrar til å gjøre barn uavhengige og selvstendige, slik at de kan forandre – og utvikle samfunnet de lever i.

Sammen setter vi alle barn på dagsordenen. Vi gløder for at alle barn skal leve et verdig liv ­– uansett hvem de er og hvor de bor. Redd Barna taler barnas sak overfor myndigheter og samfunn. Vi motarbeider årsaker som fører til fattigdom og brudd på barns rettigheter i 120 land. Det gjør oss til verdens største bevegelse for barn.

Vidunderpost er en reise i både tid og sted. Barna skal få kjenne gleden av å få noe adressert til seg selv, vente spent på at posten skal komme og være med på en vidunderlig reise ut i verden. På denne måten kan vi kombinere det mange av oss opplevde selv som barn (gleden av å få et fysisk postkort med eget navn og frimerke), og knytte det opp mot den nye tiden og den digitale verden.

Med Vidunderpost kan du lære ditt barn om verdier, holdninger og verden på en ny og spennende måte. Samtidig kan dere sammen bidra til at et annet barn får en tryggere hverdag.

Vi gleder oss virkelig til å ha dere med på denne vidunderlige reisen!

MÅNEDLIG
_________
kr179per måned
  • Vidunderlig velkomstpakke
    Inneholder verdenskart, 6 postkort, pass, klistremerker og digitale aktiviteter
  • Nytt postkort og aktiviteter hver måned
    Postkort, lær om et nytt land, digitale aktiviteter, klistremerker
  • Oppdag verden sammen


fra